4 must haves værnemidler til hjemmet efter Corona

Coronavirussen er desværre blevet en uadskillelig del af at være i live i 2020, og selv når der en dag kommer en vaccine på markedet vil livet i det korte (og måske lange) perspektiv højst sandsynligt aldrig være helt det samme igen. F.eks. vil der i fremtiden altid være et behov for at have personlige værnemidler til hjemmet, der på afgørende punkter kan være med til at beskytte både dig selv men selvfølgelig også din familie. For selvom Corona bølgen tilsyneladende er drevet en smule over herhjemme, så lurer faren om udbrud nr. 2 altid lige om hjørnet. Så det store spørgsmål bliver så, hvordan du så beskytter dig og din familie bedst. Læs videre her, og få 4 absolut must haves til dit hjem efter Corona.

1. Ansigtsmasker eller endnu bedre… et åndedrætsværn

Inden vi går rigtigt i gang, så vil det allerførst være på sin plads at afklare en udbredt misforståelse angående ansigtsmasker og så åndedrætsværn. Rigtigt mange mennesker maler nemlig med den rigtigt brede pensel, når de to værnemidler skal sammenlignes. Der skelnes nemlig ofte ikke imellem de to typer beskyttelse, og dette er bestemt ikke en god idé. Et åndedrætsværn er nemlig en langt mere effektiv form for beskyttelse imod Coronavirussen, og burde derfor være det allerførste værnemiddel til hjemmet som du bør investere i. Et åndedrætsværn sidder nemlig betydeligt mere tæt end en ansigtsmaske, og vil desuden være langt bedre til at filtrere både den indadgående såvel som den udadgående luft end almindelige ansigtsmasker. Desuden kan et åndedrætsværn også genbruges i betydeligt længere tid, hvilket bestemt vil give mere økonomisk mængde i det lange løb. Så hvis du virkelig ønsker at give dig selv og din familie den bedst tænkelige beskyttelse, så bør du bestemt investere i et åndedrætsværn til samtlige familiemedlemmer.

2. Håndsprit

Netop fordi vi stadig famler lidt i blinde med hensyn til at beskytte os 100% mod Coronavirus, så kan det derfor også være lidt vanskeligt at komme med en udtømmende liste over værnemidler til hjemmet. Når dette så er sagt, så ved vi dog at håndsprit er et effektivt middel til at bremse eventuelle smittefarer. Sørg derfor for at få købt rigeligt ind med håndsprit gel, så du aldrig risikerer at løbe tør når du f.eks. kommer hjem fra arbejde eller måske supermarkedet.

3. Klorin

Og nej, her tænkes der ikke på at indsprøjte klorin i blodårerne, sådan som Trump i sin tid anbefalede. Til gengæld bør du dog altid have klorin i køkkenskabet eller garagen, så du på hurtig og effektiv vis kan få desinficeret b.la. dine sko når du har været udenfor. Hav f.eks. en stor skumgummi svamp med klorin liggende fremme, som man efterfølgende kan træde op på for at få dræbt eventuelle smittefarer på fodtøjet.

4. Øjenværn

Sidst men ikke mindst, så burde du også overveje at bære et øjenværn, så er det dog altid bedre at være på den sikre side. Når dette så er sagt, så behøver du dog ikke bære dit øjenværn mens du opholder dig sammen med din familie, men kun hvis der skulle komme besøgende.