4 ting du skal overveje, når du køber børneseng

En børneseng er ikke bare et sted, hvor dit barn sover. Det kan i dit barns fantasi være et sted, der giver plads til sjove lege, der enten er inspireret af dit barns egen fantasi eller den måde, værelset er indrettet på – eller begge dele. Er du på vej til at købe en børneseng, så er der nogle ting, du skal overveje, og du kan læse om 4 af dem her.

1. Tænk over, om sengen skal hjælpe med at spare plads

Ikke alle hjem har oceaner af plads på børneværelset, og er dette tilfældet for dig, kan det være en idé at vælge en børneseng, der hjælper dig med at spare på pladsen, så dit barn får rum til leg på gulvet. Der findes mange forskellige børnesenge, og du kan derfor vælge en, hvor der er plads til opbevaring under – for eksempel ved at vælge en højseng med en trappestige med plads til opbevaring, eller en enkeltseng med rum under, hvor du kan stille kasser.

2. Overvej, om dit barn skal have en højseng, mellemhøjseng eller en almindelig enkeltseng

Netop fordi der er så mange forskellige børnesenge at vælge imellem, skal du også gøre dig nogle tanker om, hvilken type børneseng der passer til dit barn. Der er forskel på børn, og derfor passer en højseng ikke til alle. Kig derfor på mulighederne i højsenge, mellemhøjsenge, enkeltsenge og lignende, så du kan finde ud af, hvad der passer til dit barn.

3. Find en børneseng, der passer til dit barns præferencer

Blandt de mange forskellige typer børnesenge, er der også mange forskellige designs. Når du skal vælge, er det en god idé at finde en seng, der også passer til, hvad dit barn vil synes er sjovt. Vil du gerne give dit barn en børneseng, der inspirerer til leg, kan du for eksempel hos LIFETIME Kidsrooms finde masser af senge, der indbyder til eventyr og sjov med deres kreative udformninger. For eksempel kan du købe en hytteseng eller en himmelseng, en seng med rutsjebane eller reb og stige til at klatre på og meget mere.

4. Vælg en seng i god kvalitet

Det er rigtig vigtigt at tænke over kvaliteten, når du vælger en børneseng, fordi den skal kunne holde til leg og mange nætters søvn fremover. Kig derfor efter, om du køber en børneseng fra en producent, der har styr på, hvad de laver, så du ved, at sengen ikke bliver slidt efter kort tids brug og derfor skal udskiftes, længe før den burde.

Hos LIFETIME Kidsrooms bygger deres erfaring på flere generationers produktion af børnesenge, så du er sikker på, at du får en børneseng i høj kvalitet. På deres hjemmeside lifetimekidsrooms.dk kan du se alle deres forskellige senge, og du kan også finde masser af inspiration til, hvordan du bruger sengen i indretningen af børneværelset samt tilbehør, der hjælper dig på vej. Er du klar til at finde en børneseng til børneværelset, så køb den her.