De 5 bedste blogs om tekstforfatning

Arbejder du til dagligt med tekstforfatning og marketing? Hvis svaret er ja, så ved du allerede at der her er tale om en branche med rigtigt meget fart over feltet. Tekstforfatning er jo netop en branche i konstant og rivende udvikling, og det kan derfor være vanskeligt for mange i det hele taget at følge med. Og netop fordi du uden tvivl er interesseret i at blive endnu bedre til dit job som tekstforfatter, så er det jo med at tage al den hjælp man kan få.  At læse en god blog om tekstforfatning kan i denne forbindelse faktisk være en uvurderlig hjælp til at holde trit med alle nøglebegreberne indenfor branchen, og ikke mindst for at holde dig ajourført med alle de seneste innovationer. Derfor får du nu helt kvit og frit de 5 bedste blogs om tekstforfatning, som internettet har at byde på.

1. Content Marketing Institute

Første blog om tekstforfatning er en engelsksproget blog, der er en vaskeægte guldmine for enhver tekstforfatter. Her vil du nemlig ikke blot kunne finde en lang række informative artikler om tekstforfatning. Du vil b.la. også kunne finde en masse handy guides skrevet af eksperter indenfor området på denne fremragende blog, og ikke mindst et særdeles aktivt brugerforum hvor man kan diskutere alt det mest spændende indenfor tekstforfatning. Du kan finde dem her.

2. Contently

Indhold er alting. Sådan lyder overskriften når man klikker sig ind på contently.com, og det ser bestemt ud til at de mener de alvorligt på denne prisvindende blog om tekstforfatning. På denne blog vil du kunne finde bogstaveligt talt hundredvis af velskrevne og informative artikler, der alle tekstforfatning som det helt centrale omdrejningspunkt. Derudover vil du også kunne tilmelde dig videokurser, der er specielt designet til at gøre dig endnu bedre til dit arbejde.

3. Convince and Convert

Convince and Convert er næste bud på en god blog om tekstforfatning. Her vil du på overskuelig vis kunne klikke dig ind på en lang række artikler og indlæg, der alle er skrevet af professionelle marketing folk med speciale i b.la. SEO og tekstforfatning. Hvis du også er interesseret i at vide mere om SoMe marketing, så vil du ligeledes ikke blive skuffet når du besøger denne glimrende blog. Klik her for at se det store udbud med dine egne øjne.

4. Copyblogger

Dette fjerde bud på en fremragende blog om tekstforfatning har ligeledes en lang række artikler og indlæg, der alle har til formål at holde dig opdateret i forbindelse med alt hvad der har med tekstforfatning at gøre. Dog vil du her også kunne tilmelde dig et gratis kursus, der er specielt designet til at forbedre dit indhold. Tilmeld dig her, og tag din karriere til det næste niveau.

5. Moz

Sidst på denne liste finder vi Moz.com, der hovedsageligt specialiserer sig i SEO. På denne blog om tekstforfatning kan du derfor lære rigtigt meget nyt om SEO, hvilket naturligvis er en væsentlig del af at skabe godt online marketingindhold.  Sæt derfor et punktum for din læsning ved at klikke dig videre til Moz.