Galleriskinner: 4 smarte fordele ved galleriskinner

Der findes som bekendt en lang række forskellige ophængningsløsninger på markedet i dag, hvilket i mange tilfælde kan gøre det forholdsvist vanskeligt at vælge. Men det behøver faktisk slet ikke være så vanskeligt. En galleriskinne kunne nemlig være den helt perfekte løsning til dig. En galleriskinne hører nemlig ikke kun hjemme i et kunstgalleri, men vil også være en særdeles handy løsning til netop dine vægge. Læs videre her, og se disse fordele ved at bruge et par kroner på en galleriskinne.

1. Du slipper for grimme huller i dine vægge

Galleriskinner er først og fremmest en perfekt løsning, hvis du er træt af evigt og altid at skulle hive spartelmasse frem for at lappe hullerne i dine vægge. Med en galleriskinne slipper du nemlig fuldstændigt for hullerne i væggen. Skinnen monteres nemlig typisk i loftet, og kræver blot en enkelt montering – og du skal derefter aldrig mere bore nye huller.

2. En diskret løsning

Det der især taler til fordel for galleriskinner, er selvfølgelig at de er nærmest usynlige efter at de er blevet monteret. Skinnen vil jo netop typisk hænge i loftet, hvorefter det nu blot handler om at hænge dine fotos, plakater og malerier i en usynlig fiskewire i lige præcis den højde du ønsker. Et alternativ til fiskewire kunne f.eks. også være en stålwire, der vil give ophængningen et mere industrielt præg. Uanset hvad, så bestemmer du selvfølgelig helt selv hvad der ser bedst ud. Det er jo trods alt dine vægge, og ikke naboens.

3. Nem justering

En anden klar og tydelig fordel ved at vælge en galleriskinne er, at du nu har mulighed for at justere din ophængning når det passer dig – og helt uden at bore nye huller naturligvis. Det eneste du skal gøre, er nemlig blot at forkorte eller forlænge fiskewiren/stålwiren eller måske blot flytte dem en meter til den ene eller anden side. En galleriskinne er derfor praktisk, og hvem holder ikke af at skifte lidt rundt på vægdekorationen derhjemme. Det lyder godt, gør det ikke? Du kan derfor klikke dig videre, og finde dine nye lofthængte galleriskinner her.

4. En perfekt løsning til børneværelset

Sidst men ikke mindst, så er en galleriskinne desuden også en glimrende løsning til børneværelset. F.eks. kunne en lidt anderledes ophængningsidé være at købe et par væghængte galleriskinner til dit barns værelse, og hernæst hænge en tavle eller whiteboard fra skinnen. Men det stopper ikke bare der. hvad med at hænge de individuelle tusser i hver deres snor, så de altid er lige ved hånden? Og som en ekstra bonus, så eliminerer du samtidigt også risikoen for at tusserne forlægges af brugere. En galleriskinne vil grundet dens store fleksibilitet også være som skabt til børneværelset. Det er jo nemlig ingen hemmelighed, at børn godt kan lide at lave om på indretningen i deres værelser. Og med en galleriskinne, så vil du jo netop kunne gøre dette på en særdeles effektiv maner. Køb væghængte galleriskinner, og giv dig selv og dit barn muligheden for at puste nyt liv i væggene i børneværelset.