Gør det årlige eftersyn på luft til vand varmepumpen nemt

Ejer du en luft til vand varmepumpe? Hvis svaret er ja, så vil du højst sandsynligt være forpligtet til at bestille et årligt luft til vand varmepumpe eftersyn. Loven kræver nemlig at alle varmepumper med over 1 kilo kølemiddel bliver tjekket af en certificeret tekniker mindst en gang om året. Heldigvis behøver det slet ikke være så vanskeligt at give din luft til vand varmepumpe det påkrævede eftersyn. Læs derfor videre her, hvor du vil blive indviet i den nemme måde altid at være på toppen af dine luft til vand varmepumpe eftersyn.

1. Få en serviceaftale

At tilmelde dig en serviceaftale til dine årlige luft til vand varmepumpe eftersyn er noget af det bedste du kan gøre for din varmepumpe – og ikke mindst dig selv. Med en serviceaftale vil du jo nemlig automatisk modtage den påkrævede service indenfor tidsrammen, så du ikke længere behøver bekymre dig om at komme til at glemme eftersynet.  Og måske det bedste ved det hele er, at det i dag er fuldstændigt muligt at oprette en serviceaftale direkte fra din laptop – hvilket ikke engang behøver tage mere end nogle minutter. Faktisk er der en række yderligere fordele ved at oprette din serviceaftale på nettet.

2. Så hurtigt nemt er det

Hvis du f.eks. tager et kig på det familieejede varmepumpe firma NovaSolars hjemmeside, så vil du lige med det samme opdage hvor hurtigt og nemt det er at tilmelde dig en serviceaftale. Du skal nemlig blot indtaste dit fulde navn, telefonnummer, e-mail adresse og så hvilken varmepumpe du ejer. Du vil hernæst blive ringet op af en firmaets medarbejdere, hvilket typisk vil ske samme dag eller senest den næste hverdag. Under dette opkald vil du nu kunne tage en sludder med en erfaren og dygtig varmepumpe ekspert for at bestille tid til dit første luft til vand varmepumpe eftersyn. Når eftersynet så er overstået og alt er i orden, så kan du nu slappe af og vente på at blive kontaktet igen om knap 12 måneder til det næste eftersyn. Hele processen bliver således fuldstændigt automatisk efter det første besøg, hvilket de fleste nok ikke vil have det helt store imod. Bestil det her.

3. Vælg en serviceaftale uden binding

Sidst men ikke mindst, så anbefales det desuden altid at du vælger et firma med mulighed for løbende opsigelse af serviceaftalen. Det er jo trods alt bedre at gå med livrem og seler, når det kommer til ens penge. Og f.eks. er der heldigvis ingen binding på NovaSolars serviceaftaler, så du vil altid være i stand til at opsige din aftale, hvis der af den ene eller anden grund skulle være noget du ikke er 100% tilfreds med. Så hvorfor ikke gøre brug af deres landsdækkende service, billige priser og erfarne teknikere til dit næste luft til vand varmepumpe eftersyn? For med NovaSolar har du nemlig ikke blot penge at spare – du vil oven i købet også få et godt stykke håndværk for pengene. Og hvis du ikke er overbevist endnu, så kan du bare spørge deres mere end 10,000 tilfredse kunder.

Hvad koster en Porsche?

13. juni 2021