Hvad kan du bruge sand til? 5 ting du kan bruge dit sand til

Der findes næsten ikke det projekt, hvor du ikke har brug for sand. Det er nemlig et utroligt alsidigt produkt, der kan bruges til alt fra sandkasser og faldunderlag til støbning og dræning. Mangler du inspiration til, hvad du skal bruge dit overskydende sand til, eller er du bare nysgerrig, så læs med her, hvor du får 5 formål til brug af sand.

1. Fug med sand mellem fliser

Har du lagt fliser på terrassen, men er lidt træt af udsigten til at skulle luge ukrudt mellem fliserne flere gange i løbet af både forår, sommer og efterår, så kan du vælge at fuge med sand mellem fliserne for at gøre det lettere for dig selv. Fugesand (også kaldet flisesand) kan bruges til netop dette. Husk at vibrere sandet og fyld op igen efter vibrering. Genopfyld med jævne mellemrum.

2. Land blødt på legepladsen

Sand kan også bruges som faldunderlag, for eksempel på en legeplads. På den måde kan du sikre dig, at dine børn lander blødt, når de hopper fra gyngerne eller klatrestativet. Du kan bruge almindeligt strandsand til formålet, og er du i tvivl om, hvor meget sand du skal bruge til dit projekt på Sjælland, så brug mængdeberegneren hos Grusogaffald.dk, så du ikke ender med hverken for meget eller for lidt sand.

3. Lav en klassisk sandkasse

Sandkassen er selvfølgelig en oplagt mulighed for at få brugt sand. Du skal blot bruge strandsand, der også kaldes sandkassesand. Det er det bedste sand til formålet, fordi det er meget fint og holder godt på vandet, og derfor er det sjovere at lege med, da det er lettere at bygge af.

4. Brug sand til at støbe konstruktioner

Du kan også bruge sand til at støbe for eksempel stolper eller andre konstruktioner. Til det skal du bruge støbesand. Det kan findes hos Grusogaffald.dk til levering på Sjælland. Er du i tvivl om, om støbesand er det bedste sand til dit projekt, kan du altid kontakt Grusogaffald.dk, der gerne hjælper dig med at finde det rette produkt til dit projekt.

5. Læg sand omkring vandrør

Sand kan også bruges, hvis du for eksempel har lagt rør. Du kan nemlig lægge filtersand omkring rørene, da det er yderst vandledende, og det kan derfor lede vandet fra jorden væk fra rørene, så det ikke tærer på metallet.

Er du klar til at hoppe ud i et af de 5 ovenstående projekter, eller er du inspireret til noget helt andet? Så få leveret sand på hele Sjælland fra Grusogaffald.dk. De leverer på din foretrukne måde, for eksempel i lejet container på kantstenen eller i bigbag med grab hele 7 m indover din hæk. Grusogaffald.dk leverer over hele Sjælland i løbet af 1-3 dage, så hvis du skal bruge dit sand hurtigt, kan du roligt bestille det hos dem. Brug også prisberegneren på side, og så har du hurtigt en samlet pris for materialerne til dit projekt.