Hvad koster en Porsche?

En Porsche er en lækker bil, og der findes alt fra den lille og friske Porsche 911, der er perfekt til de solrige sommerdage op til den lidt større Porsche Cayenne, der er mere praktisk, men som stadig er en lækker sportsvogn. Drømmer du om en Porsche, kan du her finde ud af, hvad den koster.

Stort spænd i prisen på en Porsche

Hvis du brændende ønsker dig en Porsche, så ved du helt sikkert også, at det er en af de lidt dyrere biler, hvis du skal ud og have den fra ny, og drømmer du også om ekstraudstyr, kan du tilføje mere til regningen. Lige nu koster en helt ny Porsche fra ca. 750.000 kr. og opefter, så der er altså mange års opsparing at se frem til eller et ret stort billån. Det er selvfølgelig også muligt at købe bilen brugt, hvor du så i langt de fleste tilfælde sparer en del penge på din Porsche.

Få råd til en Porsche med leasing

Vil du gerne undgå et dyrt billån og mange års spinken og sparen, så kan du også vælge at lease din Porsche i stedet for at eje den selv. Med leasing får du nemlig muligheden for at køre rundt i din drømmebil men uden at være bundet i mere end 2-3 år, så du ikke skal betale det fulde beløb for bilen. Med leasing betaler du nemlig bare en udbetaling og derefter et fast månedligt beløb, som afhængigt af din leasingaftale også dækker værkstedsbesøg, service, dækskifte, vejhjælp med mere. Det kaldes operationel leasing, og når du er færdig med leasingaftalen, afleverer du bare bilen tilbage.

Vil du gerne have din Porsche i længere tid, kan du også vælge finansiel leasing, der svarer lidt til at købe bilen på afbetaling. Der aftaler du et restbeløb med leasingudbyderen på forhånd, og når leasingperioden er færdig, køber du selv bilen. I perioden betaler du også selv for driften af bilen, altså reparationer, service, osv.

Der findes også sæsonleasing, hvor du for eksempel kan lease en Porsche 911 på sæsonbasis, så du kun betaler for at køre i den i løbet af den sæson, du bruger den. Du skal altså ikke betale for at lease den om vinteren, hvis du kun kører i den om sommeren.

Find din Porsche til leasing hos Agilease

Kunne du tænke dig at vide mere om leasing af Porsche, kan du læse mere på agilease.dk. Agilease har et stort udvalg af let brugte premiumbiler, så du kan få en god pris på din leasingaftale. De sørger også for at tilpasse leasingen, så den passer til de behov, som du har. Har de ikke din Porsche-drøm hjemme lige nu, kan de også hjælpe dig med at finde den rette model med det rigtige udstyr, så du ikke skal gå på kompromis med hverken dine behov eller ønsker. På siden agilease.dk kan du også læse mere om, hvad de forskellige former for leasing indebærer, så du kan finde den rette løsning for dig.