Hvordan renser man whiteboard? 4 tips

Har du et whiteboard på kontoret, ved du også, at det kan blive lidt nusset fra tid til anden. Nogle kan komme til at skrive på whiteboardet med permanente tuscher, nogle glemmer at rense tusch af, og så kommer det til at sidde fast, og med tiden kan jeres whiteboard også bare blive slidt. Derfor får du her 4 tips til, hvordan du kan rense jeres whiteboard.

1. Husk at bruge tavleviskeren

Når du bruger et whiteboard og skriver på det, så er det en god idé at huske at viske tuschen af med det samme, når du er færdig med at skulle henvise til det, der står på dit whiteboard. Til det er det en god idé at bruge en tavlevisker, der passer til et whiteboard, sådan så den sidder på dit whiteboard, og du altid har tavleviskeren lige ved hånden.

2. Skift tavleviskeren, når den er slidt

Nedenunder tavleviskeren sidder der en lille måtte, som er det, der sørger for, at tuschen fra dit whiteboard bliver visket af. Men med tiden vil den blive slidt, og det gør, at den ikke er ligeså effektiv. Derfor er det en god idé ind imellem at skifte måtten ud, så du bliver ved med at kunne viske tusch af dit whiteboard, så der ikke kommer til at sidde rester fast i længere tid.

3. Brug whiteboard rensespray, hvis det er nødvendigt

Hvis der sidder rester tilbage af tusch på dit whiteboard, så kan det være nødvendigt engang imellem at rengøre tavlen med lidt kraftigere midler end bare en tavlevisker. Men for at være sikker på, at du ikke gør noget ved tavlen, som den ikke kan tåle, så bør du bruge whiteboard rensespray, der er lavet specifikt til at gøre tavlen ren, så den ikke ødelægger belægningen.

4. Lad være at bruge sprit eller rensebenzin

Hvis du har brugt permanent tusch på dit whiteboard, som ikke kan komme af, så skal du ikke bruge sprit eller rensebenzin som det første. Prøv en whiteboard rensespray af, for du kan risikere, at sprit og rensebenzin ødelægger belægningen på dit whiteboard, så du ikke kan bruge det mere. Det er en god idé at vide, hvilket materiale dit whiteboard er lavet af, så du ved, hvad du kan bruge til at rense med. Nogle whiteboards kan godt tåle lidt skrappere midler, men det er bedre at være på den sikre side.

Når du helt dertil, hvor dit whiteboard simpelthen ikke kan gøres rent mere, eller har du ved et uheld ødelagt dit whiteboard ved at bruge forkerte rengøringsmidler, så bestil et nyt her hos display.dk. De har et stort udvalg af whiteboards i forskellige materialer og farver og med forskellige mønstre, hvis du for eksempel har behov for linjering eller kvadrering. Hos display.dk finder du også whiteboard rensespray samt nye måtter til din tavlevisker, så du altid er klar til at gøre dit whiteboard rent efter behov. Display.dk har også masser af tuscher til whiteboard, der nemt går af igen.