Korttids privatleasing: Hvad er det?

Privatleasing er efterhånden meget udbredt, og flere og flere danskere vælger denne løsning, når de skal anskaffe sig en bil i første omgang eller bare skifte deres nuværende transportmiddel ud. Men der findes også korttids privatleasing, og kender du ikke til konceptet, så kan du læse meget mere om det her.

Korttids privatleasing giver dig fleksibilitet

Kort og godt går korttids privatleasing ud på, at du leaser en bil i en kortere periode, end en normal leasingaftale lyder på. Typisk kan en normal leasingaftale løbe over 24, 36 eller 48 måneder, men det er selvfølgelig alt afhængigt af leasingselskabet og din leasingaftale. Med korttids privatleasing kan du dog få leasing af bil, der løber over en kortere periode, og så hører der selvfølgelig stadig serviceeftersyn, reparationer og vedligehold med i aftalen som ved almindelig leasing. Det giver dig masser af fleksibilitet, og det er ideelt til dig, der for eksempel ved, at du kan skal bruge en bil over en periode, og så har du ikke brug for den efterfølgende. Det kan også være, at du gerne vil prøve en bestemt bil af, eller du ved, at dine behov for et transportmiddel ændrer sig i løbet af kort tid, og så kan korttids privatleasing også være vejen frem for dig. For med korttids privatleasing afleverer du blot bilen tilbage, når den korte leasingperiode er slut, og så har du frie hænder til at lave en ny leasingaftale eller helt at droppe leasing igen.

Få korttids privatleasing helt ned til få måneder ad gangen

Har du brug for en bil her og nu, men ved du, at du skal bruge en større bil om et halvt års tid, så kan du med fordel vælge korttids privatleasing. Du kan nemlig få korttids privatleasing i en periode på bare få måneder, så du inden for en overskuelig tidsramme kommer ud af leasingaftalen igen. Du kan typisk selv vælge, hvor lang tid din korttids privatleasing skal løbe over, for eksempel hvis du gerne vil have en periode på 6 måneder eller 12 måneder, og det er jo væsentligt kortere tid end den almindelige leasingperiode, der typisk varer 24-48 måneder. På den måde kan du også spare nogle penge, da korttidsleasing ofte koster mindre i opstart, men det kan dog være dyrere på månedsbasis, så det er værd at have med i dine overvejelser.

Find billig korttids privatleasing hos BMC Leasing

Står du og mangler korttids privatleasing lige nu og her, så kan du finde det hos BMC Leasing, der tilbyder billig korttids privatleasing. De har mange forskellige biler, der er klar til korttids privatleasing netop nu, og du kan helt sikkert finde en bilmodel hos dem, der passer til dine behov. Du kan se udvalget på deres hjemmeside bmcleasing.dk. Hos BMC Leasing har de en opsigelsesfrist på kun 3 måneder, hvor den normale opsigelsesfrist i branchen er 12 måneder, så du kan hurtigt også komme ud af leasingaftalen igen, hvis der sker noget uventet.