Leasing: 4 fordele ved at lease fremfor at købe

Hvis du står og skal til at udskifte din bil, så kan det være, at du har overvejet leasing fremfor at købe. Har du ikke det, så er det stadig værd at overveje leasing i stedet for at eje din egen bil, da der er mange fordele ved at vælge denne model. Er du nysgerrig på, hvad leasing kan gøre for dig, kan du læse 4 fordele her.

1. Du hæfter ikke selv for restværdien på bilen

Vælger du leasing i stedet for at købe din bil, så kan du vælge en leasingtype, hvor du ikke selv hæfter for restværdien på din bil. På den måde er der ingen usikkerhed, når du skal af med bilen igen, fordi du ikke skal bekymre dig om, hvor meget du kan få for den – det er der nemlig nogle andre, der tager sig af. Du kan altså køre i din bil i den tid, din leasingperiode strækker sig over og derefter aflevere bilen tilbage uden at skulle sælge den selv.

2. Leasing giver økonomisk tryghed

Med en aftale om leasing ved du typisk, hvor mange penge du skal af med om måneden. Det afhænger af din leasingaftale, men vælger du for eksempel operationel leasing, skal du betale et fast månedligt beløb, hvor du samtidig betaler for service, reparationer samt andre ting. Hos Agilease får du også vinter- og sommerdæk, vejhjælp og lånebil ved værkstedsbesøg. Du kan altså have din bil uden at skulle bekymre dig om, om du i næste måned skal betale en dyr værkstedsregning eller lignende.

3. Du kan skifte bil efter få år

Ved du allerede nu, at du har lyst til at udskifte din bil om to eller tre år, så er leasing også en god mulighed for dig. Du kan nemlig lease din bil i korte perioder, så du let kan komme af med den igen efter for eksempel to eller tre år. Vælger du operationel leasing, kan du komme af med bilen uden selv at skulle sælge den igen, og så er det nemt at skifte til en anden model.

4. Det er muligt at lease premiumbiler

Er du til premiumbiler, så kan du faktisk også få leasing af disse. På agilease.dk kan du finde et bredt udvalg af let brugte premiumbiler, der kan leases med forskellige leasing modeller. Du kan for eksempel få sæsonleasing, så du kan køre i en lækker sportsvogn om sommeren og skifte til en robust firhjulstrækker om vinteren.

Er du klar til at finde din næste bil med leasing, så kan du finde den hos Agilease. De har hovedsæde i centrum af Jylland, men de leverer biler til hele landet, så du kan lease din næste premiumbil, uanset hvor i landet du er. Hos Agilease leasing får du unik mulighed for at lease let brugte premiumbiler som operationel leasing, hvor du ikke skal tænke på for eksempel dyre værkstedsregninger, og de har værkstedssamarbejdspartnere i hele landet, så du altid kan få bilen på værksted.