NovaSolar: Få rådgivning til montering af varmepumper

Har du taget beslutningen om at investere i en varmepumpe, men er du stadig i tvivl om montering eller lignende? NovaSolar hjælper dig med at finde den rette løsning til dit hjem, og du kan altid kontakte dem for at få rådgivning til monteringen af din nye varmepumpe.

Gratis konsulentbesøg så du kan finde den rette løsning

Kan du ikke helt finde ud af, hvordan du skal vælge din nye varmepumpe, er der hjælp at hente. For hvis du får hjælp af NovaSolar til at finde en varmepumpe, kan du faktisk få et gratis konsulentbesøg, så konsulenten kommer ud til dig og finder ud af, hvad der skal gøres. På denne måde er du sikker på, at der er styr på monteringen af din varmepumpe fra start til slut, og at monteringen håndteres på den bedst mulige måde. Alle installationer af varmepumper er forskellige, og det er også derfor, at NovaSolar tilbyder denne service, så du får den løsning, der passer bedst til dit hjem. Tilbuddet om den gratis konsultation gælder i hele landet på alle brofaste øer.

Find en varmepumpe, der passer til dig

Uanset din boligsituation, kan det være en god løsning med en varmepumpe. Har du for eksempel et sommerhus, kan en varmepumpe være med til at sætte varmeforbruget ned, og langt de fleste varmepumper har en 8/10 graders funktion, der kan sættes til over vinteren, så du undgår frost i sommerhuset, når det er koldt. Du kan også få SMS- eller WiFi-styring, så du kan styre varmen i huset, uanset hvor du er i verden.

Bor du i hus med oliefyr eller elvarme, kan det også være værd at overveje at skifte til en varmepumpe. Der kan nemlig være masser af penge at spare, da en varmepumpe er langt mere energieffektiv end både et oliefyr og en el-radiator. Men det er ikke kun på økonomien, at en varmepumpe hjælper – den er nemlig også bedre for miljøet end andre traditionelle varmekilder, da den netop har så lavt et forbrug. Det kan altså være en god løsning på flere fronter at få en installeret en varmepumpe.

NovaSolar er varmepumpespecialist

Når det kommer til varmepumper, kan du på novasolar.dk finde et bredt udvalg af flere forskellige slags, og der er helt sikkert også en model af varmepumpe, der passer til dine behov. NovaSolar har lavet over 3.000 installationer siden 2014, så du er sikker på, at når du bestiller fra dem, får du et kvalitetsprodukt, der bliver installeret og monteret ordentligt. Det er også derfor, at NovaSolar kan kalde sig varmepumpespecialist.

Blandt andet er virksomheden Panasonic Pro Partner, hvilket betyder, at Panasonic selv har stor tillid til de montører, der arbejder hos NovaSolar med at montere din nye varmepumpe. Derfor kan du roligt købe din nye varmepumpe her. Er du blevet nysgerrig på, hvad NovaSolar kan tilbyde dig, så kig på deres hjemmeside novasolar-webshop.dk og start din rejse mod en ny varmepumpe i hjemmet.