Sådan finder du den rette knagerække (4 tips)

En knagerække er meget mere end bare en praktisk ting, der hænger i entréen. Den kan nemlig være med til at skabe stemning i et rum, pryde væggene og meget mere. Der kan derfor være mange overvejelser i, hvordan du finder den helt rigtige knagerække til dit hjem, og derfor får du her 4 tips til at finde den knagerække, du har brug for.

1. Tænk over, hvilket rum din knagerække skal hænge i

En knagerække behøver ikke være begrænset af, at du mest har brug for at hænge ting op i en entré. Derfor skal du vælge din knagerække efter, om den skal hænge i entréen, eller om den får sin plads i et andet rum. Det kan for eksempel være, at dit barn har brug for en knagerække på værelset, og der kan du med fordel vælge en knagerække med lidt spræl i, så den passer til børneværelset. Skal du derimod hænge din knagerække i køkkenet eller i entréen, må din knagerække gerne være af mere praktisk karakter, men det betyder ikke, at du ikke kan vælge en knagerække, der har et flot design. Vælg derfor en knagerække med et design, du godt kan lide, og som passer ind i stilen i resten af rummet.

2. Find ud af, om du skal have en hel knagerække

Det er ikke altid, du har brug for en hel knagerække til at opfylde behovet for at kunne hænge noget op. I køkkenet kan det for eksempel være rart med blot nogle enkelte knager, så du har plads til et viskestykke og et håndklæde, og så du kan have det lige ved hånden. På trendyliving.dk kan du finde mange forskellige enkelte knager, for eksempel knager fra OYOY formet som søde dyr, der passer perfekt til børneværelset, eller nogle med et mere simpelt udtryk fra Normann Copenhagen, der kan passe i køkkenet eller mange andre steder.

3. Brug en knagerække til at gøre udtrykket i rummet mere livligt

Med en knagerække kan du også spille ind i den nuværende stemning i et rum, eller løfte stemningen til noget nyt, og tænker du over rummets nuværende farver og stemning, behøver din knagerække ikke skille sig for meget ud. Omvendt kan den også skabe liv på en ellers kedelig væg.

4. Vælg en knagerække, der fungerer i din hverdag

Det vigtigste, når du vælger en knagerække, er faktisk, om den kan leve op til det, den skal i din hverdag. Sørg derfor for at vælge en knagerække, hvor du kan hænge de ting på, du har brug for, så du ikke risikerer, at dit overtøj falder ned i løbet af kort tid, eller at du alligevel ikke kan hænge dine viskestykker op i køkkenet.

Har du fundet ud af, hvilken knagerække du skal have op at hænge i dit hjem, så køb knagerækker her hos TrendyLiving, hvor du finder et bredt udvalg af knagerækker fra forskellige brands som for eksempel Normann Copenhagen, HAY og mange andre.