ShipShape: Alt i bådudstyr og masser af fordele

Har du båd og leder du i ny og næ efter nyt udstyr, så kan du finde, lige det du mangler hos ShipShape – og har de ikke det hjemme, du søger, kan de skaffe det til dig. Du kan både besøge dem på deres hjemmeside eller i deres fysiske butik, og så kan du nyde godt af masser af fordele, når du handler hos dem.

Find dit bådudstyr hos ShipShape

Når du har båd, har du brug for masser af forskelligt bådudstyr, og det ved ShipShape alt om. Derfor har de alt i bådudstyr, så du kan finde lige præcis det grej, som du står og mangler. Er der noget specifikt, du er på udkig efter, som ShipShape ikke har hjemme lige nu, kan de sagtens bestille det hjem til dig, så du ikke skal undvære det. De kører også løbende tilbud på bådudstyr, hvor du tit kan gøre en god handel.

I det store udvalg hos ShipShape finder du blandt andet masser af forskelligt bådudstyr fra Garmin. Garmin er blandt de absolut førende, når det kommer til for eksempel kortplottere og radarer, og på shipshape.dk kan du se det store udvalg.

ShipShape har også masser af sejlertøj fra forskellige mærker af god kvalitet, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Uanset om du har brug for sejlertøj til racing, eller om du mangler et casual maritimt outfit, så kan ShipShape hjælpe dig.

Masser af fordele, når du handler hos ShipShape

Handler du hos ShipShape kan du være sikker på at få en god handel, for de har nemlig prismatch på deres varer. Det betyder, at du ikke finder dit bådudstyr billigere et andet sted, og hvis du gør, så matcher ShipShape prisen. Derudover har ShipShape 100 dages returret, så hvis du fortryder dit køb inden for de 100 dage, kan du altid returnere varen og få pengene tilbage, såfremt varen er i den originale emballage, og du stadig har din bon.

Når du bestiller via shipshape.dk får du oftest varen leveret inden for 2-4 dage, så du hurtigt kan have dit nye bådudstyr i hænderne og komme i gang med at bruge det. Og køber du for mere end 1000kr., får du fri fragt, så du ikke skal tænke på det.

Besøg også ShipShape i deres fysiske butik

Vil du gerne stå med en bestemt vare i hånden, før du køber den, eller vil du gerne ose lidt blandt hylderne hos ShipShape, så har de faktisk en fysisk butik, som du kan besøge på Rungsted Havn. Det er ikke alle varer, de har i butikken, men du kan altid bestille varer til afhentning i butikken, hvor du så kan hente dem. ShipShape har masser af knowhow og erfaring med salg af bådudstyr, så du kan få kyndig vejledning, når du svinger forbi butikken. På hjemmesiden shipshape.dk kan du også tage en virtuel tur rundt i butikken, inden du tager ind og oplever den ægte vare.