SikkerhedsGiganten: Sikkerhedsudstyr, arbejdstøj og meget andet

Leder du efter nyt arbejdstøj, mangler du sikkerhedsudstyr, eller er det måske rengøringsmaterialer, der står på din indkøbsliste, så kan du finde det samt meget mere hos SikkerhedsGiganten, hvor der er et bredt udvalg af arbejdstøj, personligt sikkerhedsudstyr, professionelle rengøringsmidler og meget andet til både private og erhverv.

Find alt dit udstyr samlet på ét sted

Handler du hos på sikkerhedsgiganten.dk ved du, at du kan finde alt, du leder efter, samlet på ét sted. Derfor kan du nøjes med at besøge en enkelt hjemmeside for at få alt, hvad du mangler. Det betyder også, at du sparer tid, da du ikke skal til at søge unødvendigt meget rundt på internettet for at købe de produkter, du har brug for. Der er faktisk hele 20.000 varer på hjemmesiden. For eksempel kan du finde et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr som beskyttelsesdragter, høreværn og faldsikring, beklædning som arbejdsbukser, termobeklædning og advarselsveste, rengøringsmidler, produkter til bekæmpelse af skadedyr samt meget mere. Der er også en hel kategori af produkter til aftørring og hygiejne, hvor du blandt andet kan finde hånddesinfektion og andet til at holde god hygiejne. Køber du produkter for over 499 kr., får du tilmed gratis levering.

Konkurrencedygtige priser til alle

Hos SikkerhedsGiganten kan du altid finde en synlig pris på de produkter, du kigger på, og der kommer derfor ingen slemme overraskelser, når du skal betale for dine varer. Derudover finder du hos SikkerhedsGiganten også konkurrencedygtige priser på alt fra arbejdsbeklædning og sikkerhedsudstyr til produkter til førstehjælp og specialprodukter. Selvom du køber produkter i små mængder, for eksempel hvis du handler som privat, kan du være sikker på, at priserne er fair, så du kan altid finde arbejdsbukser, åndedrætsværn, sikkerhedsskilte og meget mere til en pris, der let kan hamle op med andre hjemmesider og fysiske butikker.

Hos SikkerhedsGiganten er der altid hjælp at hente

SikkerhedsGiganten har et mål om at være den bedste leverandør af sikkerhedsudstyr til alle. Derfor gør de deres ypperste for at give dig en hurtig levering samt at stå til rådighed, hvis du har brug for hjælp. Når du for eksempel ringer til kundeservice, får du eksperthjælp, så du kan være sikker på, at det er de helt rigtige produkter, du ender med at lægge i kurven. SikkerhedsGiganten bestræber sig nemlig på at have glade og tilfredse kunder og leverandører, og de stræber faktisk efter at have Danmarks bedste kundeservice.

Er du mere til at handle fysisk end på nettet, kan du faktisk også besøge SikkerhedsGigantens butik i Esbjerg, hvor du kan møde de engagerede medarbejdere og samtidig komme hjem med de ting, du har behov for – uanset om du handler enkelte ting i små mængder som privatperson, eller om du skal købe stort ind for din virksomhed. Der kan du også få den vejledning, du har brug for, eller du kan prøve sikkerhedssko, arbejdsbukser eller andet, hvor du føler, at det er nødvendigt at mærke produktet, inden du køber det.