Valg af HEPA filter: Sådan finder du det rette HEPA filter

Et HEPA filter er en vigtig del af din støvsuger, hvis du for eksempel har allergikere eller astmatikere i din husstand. Men meget støv kan også give gener for andre, der ikke har allergier eller astma, og derfor kan du også få gavn af et HEPA filter til din støvsuger. Her kan du læse, hvordan du finder det rette HEPA filter til din støvsuger.

HEPA filter fjerner masser af partikler fra luften

HEPA står for High Efficiency Particulate Air, og med andre ord er et HEPA filter din garanti for, at du kan få ren luft i dit hjem, når du støvsuger. Der findes forskellige kategorier af HEPA filtre, og det absolut bedste er det, der hedder H14, som indfanger op mod 99,999 % af alle partikler, når du støvsuger. Kategorien under, der hedder H13, er også yderst effektiv og efterlader maksimalt 50 partikler per liter luft. Med et HEPA filter kan du altså sørge for at få masser af støv og andre partikler ud af luften i dit hjem, og det forbedrer indeklimaet markant. Det betyder også, at det vil være rarere for astmatikere og allergikere at opholde sig i dit hjem, og samtidig vil du heller ikke selv i samme grad blive generet i luftvejene af støv og andre partikler.

Du kan få HEPA filter, selvom din støvsuger ikke er ”født” med det

Nogle støvsugere er ikke født med et HEPA filter, men selvom det er tilfældet, kan du faktisk godt sætte et HEPA filter i din støvsuger. Du skal blot udskifte det andet filter med et HEPA filter og sørge for, at det passer perfekt, så der ikke slipper noget luft forbi filteret uden at komme direkte igennem det. Når du leder efter et HEPA filter, skal du altså kigge på målene på dit eget filter, og hvordan det er udformet og sammenligne det med målene og udformningen på et HEPA filter, og hvis de er ens, kan du sagtens skifte det ud.

Find dit HEPA filter hos stoevsugerposen.dk

Mangler du et HEPA filter til din støvsuger, kan du finde det på stoevsugerposen.dk. Der kan du nemt læse oversigten over, hvilke støvsugermodeller et bestemt HEPA filter passer til, så det er hurtigt for dig at finde det HEPA filter, der passer til din støvsuger. Derudover kan du også finde alle målene på HEPA filtrene, og der er billeder af dem, så du kan tjekke udformningen også.

Hos stoevsugerposen.dk er du sikker på at blive behandlet ordentligt, da siden har e-mærket. Det er din garanti for en tryg handel på nettet, og stoevsugerposen.dk scorer faktisk hele 9,6 i e-mærket score. Derudover får du hurtig levering, og handler du for over 499 kr. får du gratis levering. Hos stoevsugerposen.dk kan du også få loyalitetsrabat, så du kan få en bedre pris over tid. Er du klar til at forbedre luften i dit hjem, så køb dit HEPA filter her.