Valg af Panasonic varmepumpe: Sådan finder du den rette

En varmepumpe kan være en rigtig god investering, hvis du har elvarme eller olie-/gasfyr, for den kan både hjælpe dig med at spare mange penge, og den kan også hjælpe dig til at være bedre mod miljøet. Har du kigget på en Panasonic varmepumpe, men har du svært ved at finde ud af, hvilken der passer til dig, så får du hjælp til at finde den rette her.

Find ud af, hvr effektiv din Panasonic varmepumpe skal være

Uanset om du er på udkig efter en luft til luft eller luft til vand Panasonic varmepumpe, er det en god idé at overveje, hvor effektiv en Panasonic varmepumpe, du har brug for. Kigger du for eksempel på en luft til luft varmepumpe til dit sommerhus, så behøver den ikke være helt ligeså effektiv, som hvis du skal have en Panasonic varmepumpe i din helårsbolig. Både luft til luft og luft til vand varmepumper har en såkaldt SCOP værdi, der er et udtryk for, hvor effektiv din varmepumpe er, målt i hvor mange kW varme varmepumpen producerer pr. kW brugt. Almindelig elvarme bruger for eksempel typisk 1 kW til at varme 1 kW, mens luft til luft varmepumper kan komme helt op på en SCOP værdi på 6,2. Der findes mange forskellige varmepumper med forskellig SCOP værdi, så husk at se på, hvor høj en SCOP værdi din Panasonic varmepumpe skal have, før du lægger dig helt fast på en model.

Tænk på, om du har brug for ekstraudstyr eller funktioner til din Panasonic varmepumpe

Ligesom med rigtig mange andre apparater i dit hjem kan du også få masser af ekstraudstyr til din Panasonic varmepumpe, og der er også masser af forskellige modeller, der byder på forskellige funktioner. Skal du for eksempel have en luft til vand Panasonic varmepumpe, kan du også overveje, om du skal have en buffertank på 50 liter med. Eller hvis du skal have en luft til luft Panasonic varmepumpe, kan du se på, om du skal have en model med Wi-Fi, som giver dig mulighed for at styre varmen på afstand, så du kan varme sommerhuset op, inden du skal derud, eller du kan slukke for varmen i hjemmet, imens du er på arbejde, hvis der ikke er brug for, at den kører hele dagen. Hos NovaSolar kan du også få pakketilbud, hvor du får varmepumpe, skjuler til udendørsdelen og fødder med samt montering. Du kan se udvalget af varmepumper fra Panasonic her.

Bestil Panasonic varmepumpe med montering hos NovaSolar

Vil du være sikker på at få en Panasonic varmepumpe fra nogen, der kender mærket, så kan du bestille både varmepumpe og montering hos NovaSolar. Du kan bestille det hele på deres hjemmeside novasolar.dk, og husk, at du får gratis levering på alle varmepumper på siden. På hjemmesiden kan du også læse mere om, at NovaSolar er Panasonic Pro Partner, så du kan få ekstra garanti på din varmepumpe samt god service, hver gang du har brug for det.