Valg af terrassedørsgreb: Med eller uden kode/lås?

Når du skal vælge et terrassedørsgreb kan det være svært at vælge, om du skal tage en model med eller uden kode eller lås. Men der kan være flere fordele ved at vælge et terrassedørsgreb med kode eller lås, fordi det også sikrer din bolig. Læs mere om det her.

Yderdøre er tyvens vej ind

Hvis du gerne vil være sikker på, at dit hjem er sikret mod indbrudstyve, så er det en rigtig god idé at sikre dine yderdøre. Det er nemlig dem, der er mest afgørende for, om dit hjem indbyder ubudne gæster. Derfor er det også en rigtig god idé at vælge et terrassedørsgreb med kode eller lås, fordi du på den måde kan sikre dig mod langt de fleste indbrud. Udover at vælge et terrassedørsgreb, der kan sikre dig mod indbrud, er det også en god idé at have døre i god kvalitet eller som i hvert fald ikke er slidte eller på anden måde inviterer til indbrud.

Vælg rigtigt, hvis du har glasdøre

Hvis din terrassedør har et vindue, er det endnu mere vigtigt, at du har et terrassedørsgreb med kode eller lås, fordi tyven ellers ville kunne knuse ruden og åbne døren indefra. Det samme gælder selvfølgelig din hoveddør.

Har du et terrassedørsgreb med kode eller lås, skal du kende koden eller have nøglen, før du kan dreje grebet og dermed åbne døren. Det vil altså sikre, at dit hjem ikke ser alt for indbydende ud for nogen, der ville have lyst til at aflægge et uanmeldt besøg. Afhængigt af hvad du har brug for, findes der mange forskellige terrassedørsgreb med enten kode eller lås.

Find det rette terrassedørsgreb til dig

Når du vælger et terrassedørsgreb, er det ikke kun vigtigt, at du vælger et, der kan gøre dit hjem mere sikkert i forhold til indbrud. Du skal selvfølgelig også vælge et terrassedørsgreb, der passer til dig og den dør eller det vindue, som du vil sikre. Der findes mange forskellige terrassedørsgreb, og du kan finde et bredt udvalg af dem hos ShobDK.dk. Der kan du finde et terrassedørsgreb, der passer til din dør, uanset hvilken vej den åbner, og om du helst vil have kode eller lås.

Om du vil have kode eller lås afhænger selvfølgelig helt af dine egne præferencer. Har du svært ved at huske en kode, så er den bedste idé selvfølgelig, at du finder et terrassedørsgreb med en nøgle til i stedet. Smider du ofte nøgler væk, er det måske bedre for dig med en løsning med en kode. Alle terrassedørsgreb hos ShobDK.dk er lavet, så de passer til de fleste standard terrassedøre og vinduer. Der er altså helt sikkert et terrassedørsgreb, der passer til dine behov.

Er du også klar til at finde dit terrassedørsgreb, så du kan sikre dig mod fremtidige indbrudstyve, så tag et kig på udvalget på ShobDK.dk, hvor du finder masser af terrassedørsgreb i høj kvalitet til mange døre og vinduer.