World of Comfort: Nordens førende forhandler af massageprodukter

Hvis du er på udkig efter en god forhandler af massageprodukter i topkvalitet, så behøver du faktisk ikke lede alt for længe. World of Comfort er nemlig ikke bare den førende forhandler af massageprodukter i Danmark, men såmænd også i resten af norden. Der er altså mere end grund nok til at vælge Fredericia firmaet til dit næste massageprodukt, og måske endda aflægge dem et besøg i en af deres tre afdelinger herhjemme – nemlig Odense, Rødby og så selvfølgelig Fredericia.

Stort udvalg hos World of Comfort

At være nordens førende forhandler af massageprodukter forpligter selvfølgelig, men det ser bestemt ud til at World of Comfort (der også går under forkortelsen WOC) er klar på at løfte opgaven. her finder du nemlig det bredeste sortiment af massageprodukter i høj kvalitet med lang levetid. WOC sælger b.la.:

  • Massagestole
  • Massagepuder
  • Apparater til øjenmassage
  • Massagepistoler
  • Massagesæder
  • Moonboots til verdens nok bedste fodmassage
  • Shakeboards
  • Massagehænder til at lindre spændingshovedpiner

Udover disse massageprodukter, så forhandler World of Comfort endda også en lang række Wellness produkter såvel som elevationssenge, luftrensere og meget meget mere. Gå derfor på opdagelse hos World of Comfort, og se deres kæmpe udvalg af kvalitetsprodukter.

Fremragende service hos WOC

Hvis du kynisk tror at god kundeservice hører fortiden til, så skal du bare tage et smut forbi en af World of Comforts tre butikker. Du vil her blive mødt af en af deres ansatte, som med rette kan betegnes som ekspert indenfor området. Dette giver dig som kunde en langt større følelse af tryghed, idet du jo netop ikke føler at medarbejderen bare prøver på at sælge dig noget. Hvis du f.eks. er på jagt efter en god massagestol til en fornuftig pris, så vil den ansatte nu kunne vejlede dig på en kompetent maner; der tager hensyn til både dine reelle behov, såvel som dit realistiske budget.

Der er masser af online hjælp at hente hos WOC

Og hvis du nu ikke lige skulle befinde dig i nærheden af en af deres fysiske butikker, så behøver du ikke fortvivle af denne grund. Du har nemlig rig mulighed for at handle via butikkens hjemmeside, hvor du oven i købet kan stille alle dine spørgsmål via den handy Facebook chat funktion. Dette er naturligvis ikke helt det samme som en fysisk medarbejder, men det er nok noget af det tætteste man kan komme på det ved at handle via nettet. Når du så har fundet et af deres gode massageprodukter, så er det bare med at bestille og sætte dig til rette og vente. Dit nye massageprodukt vil nemlig dumpe ind af brevsprækken i løbet af ganske få dage.

Du får også et godt design hos WOC

Sidst men ikke mindst, så får du altid fremragende design hos World of Comfort. Alle deres produkter tager nemlig udgangspunkt i de specifikke skandinaviske behov, og bygger på faktiske undersøgelser af skandinaviske målgrupper. Og intet sted kommer dette mere til udtryk end i World of Comforts egen serie af massageprodukter i høj kvalitet – nemlig produktlinjen WOC.